Month: December 2016

”Витез брзине” – пјесма нашег брата Невена Милаковића

Невен Милаковић је пјесник којега је Монах српског језика – Момир Војводић, прогласио Игуманом српске духовне поезије. Витез брзине Не марим ја, брате, за друмове пусте, Ни градове, саћу сличне, што спајају, Ни за поља гола, ни за шуме густе, Све сам безброј пута, видио, на крају. Не марим за вјетар, ни за бруј мотора,…


26. дец. Десила се велика трагедија – Хирург, Ноћни Вукови, Русија

Десила се велика трагедија. Многе од тих момака знам лично. У сталном сам контакту са њима од 2009. године, када је ансамбл “Александрова” , код нас у Бајк центру, отворио прославу “Дани Севастопоља.”
Касније су узимали учешће у свим нашим патриотским пројектима. Ни један Бајк-шоу није прошао без њиховог наступа. Најбоље епизоде наших дјечијих представа, озвучене су гласовима ансамбла “Александрова”. Многа њихова извођења, код нас су постали хитови, који се пуштају на сваком затварању или отварању мотосезоне.
Ансамбл “Александрова” је пјевајуће оружије Руске Федерације. Чули смо се са неким од њих, који су путовали првим летом.
Момци, ако можемо било шта помоћи, јавите, молим вас.
Много вас волим и жалим за свим страдалим.
Хирург, Ноћни Вукови, Русија.

1/1


“Ноћни вукови” – пјесма коју нам је посветила Јелена Ћопић

Ноћни вукови Тутње анђели чувари Пут увезаше у чвор Хоризонт постаде тачка Пови се столетни бор. Даљина цичи и стење Машином згужван је пут А сенке лудују с буком Дрхтав је промрзли скут. Зауздај ветар хероју У хорди ноћни си вук А ја друм кривудав Његов обрис мој струк. Нека брзине слутим У набреклим венама…